Κρύσταλλος Χαλαζίας

Ο Χαλαζίας είναι ο ανώτερος θεραπευτής. Έλκει τις δυνάμεις του φωτός σε όλα τα ενεργειακά μας πεδία (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό) και φέρνει όποια ποιότητα επικαλεστούμε (θεραπεία, διεύρυνση, κάθαρση κ.λπ.). Μπορεί να μετατρέψει τις ποιότητες των σωμάτων ανάλογα με την κατανόηση του δέκτη και το δυναμικό του μεσολαβητή.

Καθαρίζει, αποτοξινώνει αλλά και εναρμονίζει το σώμα, τα τσάκρα, την αύρα και τη σκέψη σε ύψιστο βαθμό. Οι δυνατότητες του χαλαζία είναι απεριόριστες, αφού ενισχύει, μεγεθύνει, εστιάζει, μετατρέπει, αποθηκεύει και διασπείρει την ενέργεια. Η δόνησή του έχει κραδασμό ικανό να αποκαταστήσει την οποιαδήποτε δυσαρμονία. Μας εφοδιάζει με δημιουργική δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξή μας σε οποιονδήποτε τομέα και αν την εστιάσουμε.

Εναρμονίζει και ευθυγραμμίζει την ανθρώπινη συνειδητότητα με τις συμπαντικές ενέργειες. Μπορεί να γίνει σύνδεσμος-γέφυρα ανάμεσα σ' εμάς και σε όποια διάσταση θέλουμε, όπως τα αγγελικά πεδία, τον ανώτερο εαυτό μας, ακόμα κα για να επικοινωνήσουμε με φυτά και ζώα.
Είναι γενικός προστάτης όλων των επιπέδων. Μας προστατεύει από αρνητικές επιρροές που μας αποπροσανατολίζουν νοητικά και εμποδίζουν τη συναισθηματική μας σταθερότητα αλλά και ο΄ταν έχουμε επηρεαστεί από αρνητικούς κραδασμούς.
Βοηθά δυναμικά στη θεραπεία και στην κάθαρση. Ενεργοποιεί και μεγεθύνει το ενεργειακό μας πεδίο, καθώς και τη θετική σκέψη και τον οραματισμό, αφού έχει τη δυνατότητα να επιδρά στην ύλη.

Όσο πιο καθαρή είναι η σκέψη μας όταν εργαζόμαστε με το χαλαζία, τόσο πιο ισχυρό είναι το πεδίο που δημιουργείται σε ο,τι θέμα κι αν δουλεύουμε, επειδή έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τη σκέψη σε ήχο παράγοντας έτσι τη δόνηση που ανταποκρίνεται στη σκέψη. Με αυτό το δυναμικό επηρεάζει το σώμα με προεκτάσεις επιρροής στο παρελθόν και στο μέλλον.

Ο χαλαζίας έχει τη δυνατότητα να εισέρχεται στον πυρήνα του ενεργειακού μας DNA. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώνει την εσωτερική γνώση που βρισκόταν θαμμένη στο βάθος του υποσυνειδήτου και του ασυνειδήτου και να την φέρνει στην επιφάνεια ως επίγνωση. Έτσι, μπορεί να νιώσουμε παρότρυνση να εκφράσουμε ταλέντα που ούτε καν γνωρίζαμε ότι είχαμε και να μείνουμε έκπληκτοι μπροστά στις ψυχικές ικανότητες που θα ενεργοποιηθούν όπως και στο απέραντο βάθος του εαυτού μας που θα αντικρίσουμε.

Ο χαλαζίας ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, φυσικό ή ενεργειακό. Είναι ιδιαίτερα αποτοξινωτικός σε όλα τα επίπεδα, διευκολύνει την κίνηση σε οποιοδήποτε μπλοκάρισμα (προσοχή στην περίπτωση που υπάρχουν όγκοι). Άλλο ένα πολύ δυνατό σημείο του χαλαζία είναι ότι μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε την αιτία του εκάστοτε προβλήματος.

Κρύσταλλος Χαλαζίας


Ανάλογα με το σημείο που θα στρέψουμε την κορυφή (αιχμή) του κρυστάλλου, εκεί θα στραφεί και η ενέργειά του. Όταν ο χαλαζίας αποκαταστήσει την ενέργεια, η ανανέωση που θα φέρει θα αποτρέψει την αποκρυστάλλωση της πάθησης στην ύλη.

Μάθετε να ζείτε με τον κρύσταλλο χαλαζία. Κάθε στιγμή έχει κάτι να σας δώσει. Πίνετε κρυσταλλόνερο και ρίξτε λίγες σταγόνες στη μπανιέρα σας για καθαρισμό και εναρμόνιση. Κρατήστε τον στο διαλογισμό για να σας βοηθήσει να εμβαθύνετε αλλά και να κατανοήσετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Κοιμηθείτε μαζί του για να αντλήσετε πληροφορίες μέσα από τα όνειρα. Ο χαλαζίας είναι ένα ον που λατρεύει την επικοινωνία. Εξάλλου και ο ίδιος βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό στάδιο της εξέλιξής του.

Η περαιτέρω εκλέπτυνση του ήδη εκλεπτυσμένου δυναμικού του χαλαζία έχει διευκολύνει τον ενεργειακό διάλογο μαζί του ώστε η επικοινωνία και η επαφή μας να είναι πολύ πιο εύκολη απ' ό,τι πριν από λίγα χρόνια.
Οι κρύσταλλοι όταν αποχωρίζονται από το αρχικό κομμάτι βράχου (ας το πούμε "μητέρα"), σε όσα κομμάτια και αν διασπαστούν συνεχίζουν να επικοινωνούν και να αλληλοϋποστηρίζονται. Σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται οι κρύσταλλοι ανταλλάσσουν τις γνώσεις και τις πληροφορίες τους, οι οποίες στη συνέχεια μεταδίδονται σε έναν κεντρικό αιθερικό κρύσταλλο (ας τον πούμε "γιαγιά"). Στις τόσο ενδιαφέρουσες εξελίξεις αυτής της εποχής το ορυκτό βασίλειο συμβάλλει με αυτές τις συμπυκνωμένες πληροφορίες αιώνων καθώς και με την εμφάνιση καινούριων ορυκτών δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στο μαθητή του τώρα.
Να είστε συνετοί με τις ανάγκες των κρυστάλλων σας - είναι ζωντανά όντα και έχετε ευθύνη απέναντί τους.

Είναι μια σχέση ζωής που όσο δώσετε, τόσο θα πάρετε. Όταν κρατάτε στο χέρι σας ένα χαλαζία, είναι σαν να κρατάτε συμπυκνωμένο φως, είναι ένα κομμάτι του σύμπαντος. Αναλογιστείτε ότι μπορεί να έχετε στα χέρια σας μια σπίθα από την ύπαρξη ενός μάστερ. Συνειδητοποιήστε την ευθύνη και εκφράστε τη με τη χαρά του δημιουργού.

 

Pin It