Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ελεύθερες συγγραφικές δημιουργίες γύρω από τους κρυστάλλους, τις θεραπευτικές μεθόδους και ό,τι άλλο δεν ταιριάζει στις άλλες κατηγορίες ή τις συνδυάζει όλες.

Healing Stick - Ένα Μαγικό, Ιερό Εργαλείο

Healing Stick - Ένα Μαγικό, Ιερό Εργαλείο

Το Healing Stick είναι ένα ιερό, μαγικό εργαλείο, το οποίο μπορεί να διαπεράσει τα πέπλα όλων των διαστάσεων και των επιπέδων. Έτσι, η μαγική του χρήση, όπως και η θεραπευτική ενώνονται. Αίτιο και αποτέλεσμα μπορούν ταυτόχρονα να θεραπευτούν, καθώς το Healing Stick έχει την ίδια διεισδυτική δύναμη και στα δύο.

Περισσότερα: Healing Stick - Ένα Μαγικό, Ιερό Εργαλείο

Αφιέρωμα: O ορυκτός πλούτος της Μήλου

O ορυκτός πλούτος της Μήλου

Αυτό το καλοκαίρι επισκεφθήκαμε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου, γνωστό όχι μόνο για τις πανέμορφες παραλίες του αλλά και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του εδάφους του, λόγω της έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας στο μακρινό παρελθόν. Ο λόγος για τη Μήλο, το πέμπτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων που φιλοξενεί ένα πλήθος ιδιαίτερων γεωλογικών φαινομένων και ορυκτών, ενώ διακατέχεται από μια μεγάλη ιστορία που φαίνεται να ξεκινά πάνω από 12.000 χρόνια πριν.

Περισσότερα: Αφιέρωμα: O ορυκτός πλούτος της Μήλου

Μια Νέα Αρχή για το 2016

obsidian rainbow

Μια νέα χρονιά θα είναι σύντομα κοντά μας. Όπως πάντα, μια καινούρια χρονιά είναι μία ευκαιρία για ουσιαστικές αλλαγές. Φυσικά, ποιότητες όπως η δύναμη και η θέληση, αλλά και η ουσιαστική μας επιθυμία για μετατόπιση από το γνώριμο, θα είναι καθοριστικά στοιχεία.

Περισσότερα: Μια Νέα Αρχή για το 2016

Πλανήτες & Κρύσταλλοι σύμφωνα με τη Βεδική Αστρολογία

Πλανήτες & Κρύσταλλοι σύμφωνα με τη Βεδική Αστρολογία

Στην Ινδία η κλασσική ιατρική τέχνη της Ayurveda έχει ως σκοπό την πρόληψη των ασθενειών και την διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπου με ολιστικές μεθόδους έως τα βαθιά γεράματά του. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, εξετάζεται η ιδιοσυγκρασία του ατόμου, μεταξύ άλλων παραγόντων, έτσι ώστε να δοθούν στον άνθρωπο οι κατάλληλες οδηγίες σχετικά με την διατροφή του, τις καθημερινές του συνήθειες και γενικότερα να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή σωματική αλλά και πνευματική υγεία για τον άνθρωπο.

Περισσότερα: Πλανήτες & Κρύσταλλοι σύμφωνα με τη Βεδική Αστρολογία