Κρύσταλλοι και Κρυσταλλοθεραπεία

Κρύσταλλοι και Κρυσταλλοθεραπεία

Για την φυσική επιστήμη οι κρύσταλλοι είναι υπέροχοι θησαυροί πληροφορίας πάνω στην γεωλογική δομή του πλανήτη μας. Στην Κρυσταλλοθεραπεία οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά αντιμετωπίζονται περισσότερο ως πηγές φωτός, ενέργειας και δονήσεων. Ανά τους αιώνες βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τον άνθρωπο να προστατευθεί, να εναρμονιστεί και να εξελιχθεί αφουγκραζόμενος την κοσμική σύνθεση.

Χρησιμοποιούμενοι θεραπευτικά οι κρύσταλλοι έχουν την δυνατότητα να αφυπνίζουν το ανθρώπινο, όπως και κάθε άλλο ενεργειακό σύστημα, στην υγιή κραδασμική του συχνότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με την ιδιαίτερη δόνηση κάθε ορυκτού που επιδρά με μοναδικό και καθορισμένο τρόπο στον κάθε άνθρωπο, ανάλογα με το πού, πότε, πώς και για πόσο θα εφαρμοστεί.

κρύσταλλοι και κρυσταλλοθεραπείαΑς φανταστούμε τον κάθε κρύσταλλο ως ένα περίτεχνα σκαλισμένο ξύλινο άνοιγμα ενός παλατιού που επηρεάζει με εντελώς καθορισμένο τρόπο το φως και τον αέρα που περνούν από μέσα του, δίνοντας τους την κατεύθυνση, την ώθηση για μια συγκεκριμένη κίνηση, ένα συγκεκριμένο «στροβιλισμό». Αν λοιπόν στη θέση της δομής του ξύλινου διακοσμητικού παραθύρου βάλουμε την δομή του κάθε ορυκτού και στη θέση του φωτός και του αέρα καταφέρουμε να βάλουμε την λίγο λεπτότερη έννοια της ενέργειας, τότε αποκτάμε μια καλή εικόνα του τρόπου με τον οποίο επηρεάζει ο κάθε κρύσταλλος την ενέργεια του περιβάλλοντος του καθώς αυτή περνάει από μέσα του και διαμορφώνεται από την ενεργειακή (δομική) του πληροφορία. Και όπως ένα έργο τέχνης που έχει εμποτιστεί με την θετική πρόθεση του δημιουργού του, έτσι και ένας κρύσταλλος έχει πάντα θετική επίδραση γύρω του που όμως μεγιστοποιείται και αξιοποιείται στο έπακρο με την σωστή χρήση και τοποθέτηση του στο χώρο και στο χρόνο.

Πρακτικά λοιπόν η Κρυσταλλοθεραπεία επικεντρώνεται στα ενεργειακά κέντρα του ανθρωπίνου σώματος. Εκεί αναζητά με τις δικές της διαγνωστικές μεθόδους τις διαταραχές και στη συνέχεια με την βοήθεια της ενεργειακής πληροφορίας των κρυστάλλων προσπαθεί να τις εξισορροπήσει. Αλλοτε μεταφέρει την ενεργειακή πληροφορία των κρυστάλλων σε χώρους, υλικά ή τρόφιμα που έρχονται σε επαφή με τον άνθρωπο, προβάλλοντας έτσι έμμεσα την μεταμορφωτική τους επίδραση.

Αν θα θέλαμε πάντως, κλείνοντας, να περιγράψουμε λίγο πιο γενικά και απλοϊκά την θεραπευτική επίδραση των κρυστάλλων θα λέγαμε απλά πως οι κρύσταλλοι ξεμπλοκάρουν την ροή της στάσιμης ενέργειας, η οποία σε φυσικό επίπεδο έχει επιφέρει στον άνθρωπο τα όποια σωματικά ή συναισθηματικά συμπτώματα ασθενείας του, βοηθώντας τον σε μια βαθύτερη κατανόηση των συμπαντικών, ενεργειακών νόμων και σχέσεων, ώστε να μπορεί να επιλέγει σωστότερα και να έχει καλύτερο έλεγχο της Ζωής και της Υγείας του.

 

Pin It