Κρυσταλλικά Μπωλ

Κρυσταλλικά Μπωλ

Είναι φτιαγμένα από 98% πυρίτιο χαλαζία. Τα όργανα του σώματός μας σε κυτταρικό επίπεδο αποτελούνται από πυρίτιο και ο καθαρός αυτός ήχος των μπωλ προκαλεί το σώμα να συντονίσει τη δόνησή του σε πιο υγιή κραδασμική συχνότητα, αυτή των μπωλ.
Ο ήχος των κρυσταλλικών μπωλ έχει ως αποτέλεσμα, να ρυθμίζει τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων, να εναρμονίζει τη σκέψη και το συναίσθημα ακόμα και τα πιο λεπτοφυή συστήματά μας όπως τα ενεργειακά μας κέντρα (charkas). 

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 87% νερό το οποίο μπορεί να μεταβιβάσει τον κραδασμό που δέχεται από τα κρυσταλλικά μπωλ και να τον διοχετεύσει μέσα στα κύτταρά μας. Εκεί ο ήχος τους θα βοηθήσει να αποδεσμευτούν μνήμες πεποιθήσεων από το παρελθόν και μπλοκαρίσματα συναισθηματικά και κατ’ επέκταση σωματικά. Το κάθε εσωτερικό όργανο ή ακόμα και ενεργειακό μας κέντρο αποκτά με τον καιρό μια σταθερή δόνηση που συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα αρμονική.

Για παράδειγμα το ήπαρ σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική είναι το όργανο  όπου συσσωρεύεται ο θυμός. Όταν αυτό το συναίσθημα γίνεται έντονο το ήπαρ είναι αδύνατο να παραμείνει υγιές. 
Όταν έχουμε ένταση, stress και άγχος οποιασδήποτε μορφής, συνήθως συσσωρεύονται στο ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματος.
Εννοείται ότι εσωτερικά όργανα που είναι υπό την επιρροή του θα δεχτούν εισβολή και ένα από αυτά τα όργανα είναι το ήπαρ.
Η καθημερινή διατροφή αν δεν είναι ισορροπημένη, η κατανάλωση χημικών που υπάρχουν στις τροφές μας καθώς και το αλκοόλ το επηρεάζουν, εφόσον όλα φιλτράρονται από αυτό.
Επομένως είναι κατανοητό πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί η ενεργειακή ισορροπία.

Crystal BowlsΟ ήχος όμως ενός κρυσταλλικού μπωλ είναι ένας υπέροχος τρόπος να τροποποιηθεί μία κατάσταση ασυνείδητη σε γνωστική αντιληπτική κατάσταση όπου το άτομο ταλαντώνεται ξανά στον ουσιαστικά δικό του κραδασμό, ο οποίος είναι ο κωδικός σύνδεσής του με το σύμπαν, όπου τα πάντα είναι ρυθμός και δόνηση.
Έτσι τα κρυσταλλικά μπωλ εξισορροπούν τα ενεργειακά κέντρα , σπάνε μπλοκαρίσματα διαφόρων μορφών, δρουν θετικά στο φυσικό σώμα, εξισορροπούν το ορμονικό σύστημα , χαλαρώνουν το νευρικό σύστημα και δρουν δυναμικά στα υγρά του σώματος όπως την αποσυμφόρηση της λέμφου.
Η δύναμη της ώθησης που δίνουν σε ότι αναγνωρίζουν στάσιμο είναι θεαματική.
Ο ήχος τους κυριολεκτικά περιλαμβάνει, διαπερνά και εισχωρεί σε όλα μας τα επίπεδα.
Έτσι ένα ηχοντούς ξεμπλοκάρει γενικά την ολότητά μας, αποδεσμεύει τον αντίλαλο από αρνητικές μνήμες που έχουν εγκαθιδρυθεί στο φυσικό και στα αιθερικά σώματα και συνεχίζει να επηρεάζει μέσα από αυτά τα τραύματα την ύπαρξή μας.
Ο πόνος στον άνθρωπο είναι μία κατάσταση σχεδόν κυτταρική. Ξεκινάει από τον πρώτο αποχωρισμό που βιώσαμε ως ψυχές κατεβαίνοντας στο γήινο πεδίο, αλλά φέρει ταυτόχρονα και ένα μεγάλο δώρο στην πιο ευδαιμονική του μορφή που είναι η λαχτάρα της επανένωσης με το Θείο.


Τα κρυσταλλικά μπωλ έχουν έναν εκπληκτικό τρόπο να συνοδεύσουν αυτήν την υπόκουφη, ενστικτώδη κατάσταση, συνθλίβοντας τον σταθερό εσωτερικό πόνο που μπορεί ως τώρα να εκφράζεται με φόβο, μοναξιά και άλλα συναισθήματα.
Ο σκοπός τους είναι να θρυμματίζουν τα μπλοκαρίσματα που αναδύονται ώστε το άτομο να προχωρήσει σε αυτό που ως αίσθηση του είναι γνωστό αλλά στο νοητικό του είναι άγνωστο. Επιτρέποντας να αναδυθεί το σχέδιο έκφρασης της ψυχής, αυτό για το οποίο κατεβήκαμε στο γήινο πεδίο.
Υπάρχουν όμως θεραπευόμενοι που μπορούν να βγάλουν αντιστάσεις στη συνεδρία με τα κρυσταλλικά μπωλ, διότι η ανάδυση των στάσιμων περιοχών φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις και συναισθήματα που είχαν θαφτεί. Θα απελευθερωθούν πολλά, ακόμα και ενεργειακά μιάσματα από την αύρα.


Κρυσταλλικά ΜπωλΗ μετακίνηση αυτή θα μπορούσε να βγάλει άρνηση γιατί υπάρχει ο φόβος να αντιμετωπιστούν αυτές οι καταστάσεις. Η εκδήλωση μπορεί να ποικίλει. Θα μπορούσε να παρουσιαστεί ακόμα και ως πόνος στα αυτιά.
Δεχόμενοι κάποια σειρά συνεδριών με κρυσταλλικά μπωλ, η οποία έχει διάρκεια 30-40 λεπτά, απορροφώνται όλα αυτά που ήδη αναφέραμε μειώνοντας έτσι τη θεραπευτική αντίδραση, μετατρέπουν τα πάντα σε φως και τα επιστρέφουν σε εμάς σε μία καινούρια δόνηση πιο υγιή και θεραπευτική.
Τα Κρυσταλλικά μπωλ είναι ένα παλμικό, συμπαντικό φάρμακο.

Pin It