Διαλέγοντας κρυστάλλους

Διαλέγοντας κρυστάλλους

Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι εκείνοι επιλέγουν τους κρυστάλλους, στην πραγματικότητα όμως είναι οι κρύσταλλοι που επιλέγουν εμάς. Στην επιλογή κάθε κρυστάλλου υπάρχει ένα "κάλεσμα" από την πλευρά του ορυκτού.

Ο κάθε κρύσταλλος και ημιπολύτιμος λίθος δονείται στη δική του ξεχωριστή συχνότητα, όπως και ο κάθε άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι οι συχνότητες οι δικές σας με αυτές των κρυστάλλων πρέπει να έχουν συμβατότητα. Γι' αυτό χρειάζεται να έχουμε ξεκαθαρίσει στο νου μας το σκοπό για τον οποίο τα προορίζουμε (θεραπεία, διαλογισμό, καθαρισμό χώρου κ.λπ.). Κατ' αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε τα κατάλληλα ορυκτά να τραβήξουν την προσοχή μας με το δικό τους μοναδικό τρόπο.
Για να επιλέξετε έναν κρύσταλλο για τον εαυτό σας, χρησιμοποιήστε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους:

Διαλέγοντας κρυστάλλους

  1. Κλείστε τα μάτια και συγκεντρωθείτε για λίγες στιγμές. Ανοίξτε τα μάτια σας και επιλέξτε την πρώτη πέτρα που θα τραβήξει την προσοχή σας.
  2. Συγκεντρωθείτε και περάστε την παλάμη σας πάνω απ' όλες τις πέτρες που είναι στη διάθεσή σας για να διαλέξετε. Συνήθως η αίσθηση ότι "αυτή" είναι η πέτρα σας παρουσιάζεται με μια αίσθηση μουδιάσματος ή γαργαλητού στα δάχτυλα και στην παλάμη.
  3. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Θα νιώσετε ένα "κάλεσμα" από τον κρύσταλλο που είναι κατάλληλος για εσάς.
  4. Ενεργοποιήστε ένα εκκρεμές γι' αυτή και μόνο την εργασία.

Για να επιλέξετε έναν κρύσταλλο για κάποιον άλλο, οραματιστείτε αυτό το άτομο, εστιαστείτε στην ανάγκη του και αφήστε πάλι τη διαίσθηση να σας οδηγήσει.

 

Pin It