Γενικές συμβουλές για Συνεδρίες Κρυσταλλοθεραπείας

Συνεδρίες Κρυσταλλοθεραπείας

Στην κρυσταλλοθεραπεία χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση φυσικοί κρύσταλλοι, που να έχουν υποστεί όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία. Εκτός από το είδος του κρυστάλλου που επιλέγεται κάθε φορά, καθοριστικό ρόλο παίζει και το σχήμα του.

Χρησιμοποιούνται στρογγυλεμένοι κρύσταλλοι και ορυκτά (βότσαλα) ή κρύσταλλοι και ορυκτά με αιχμή που έχουν τη δυνατότητα να κατευθύνουν την ενέργεια προς ένα συγκεκριμένο σημείο.

Οι κρύσταλλοι τοποθετούνται πάνω στα τσάκρα που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε ή να αποφορτίσουμε ή πάνω σε ζωτικά όργανα και σε περιοχές που εμφανίζεται πόνος ή άλλο σύμπτωμα.

  • Τοποθετούμε κρυστάλλους πάνω ή γύρω από το σώμα δημιουργώντας μια ζωντανή μάνταλα (συμβολικό σχήμα με κρυστάλλους που δημιουργούν μια ενεργειακή ατμόσφαιρα), η οποία μπορεί πολύ γρήγορα να μετατρέψει, να μετουσιώσει, να αποδεσμεύσει και να αναδημιουργήσει κομμάτια του εαυτού μας τα οποία έχουν νοσήσει. Η ανισορροπία μπορεί να βρίσκεται σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό ή πνευματικό επίπεδο.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σφαίρες από ορυκτά και μασαζοκρύσταλλους για να προσφέρουμε την απολαυστική εμπειρία ενός κρυσταλλικού μασάζ, που έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει το σώμα και ταυτόχρονα να μας φέρει σε άμεση επαφή με την ενέργειά μας.
  • Μπορούμε επίσης με την κατάλληλη εκπαίδευση να δουλέψουμε με μασαζοκρύσταλλους μέσω των οποίων θα διεισδύσουμε στα μεσοσπονδύλια διαστήματα και σε βελονιστικά σημεία τονώνοντας όλα τα εσωτερικά όργανα του σώματος.
    Άλλες τεχνικές μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε τους μυς του προσώπου με μασαζοκρύσταλλους κάνοντας ένα ενεργειακό λίφτινγκ στο πρόσωπο και σε άλλες χρησιμοποιούμε κρυστάλλινες σφαίρες, που γλιστρούν απαλά στο δέρμα και προσφέρουν άμεση ξεκούραση και ενεργοποίηση του σώματος και της ενέργειάς μας.
  • Στην κρυσταλλοθεραπεία εκτός από τους κρυστάλλους χρησιμοποιούμε και το κρυσταλλικό νερό - δηλαδή νερό στο οποίο έχουμε εμβαπτίσει κρυστάλλους.

Πριν από οποιαδήποτε θεραπεία με κρυστάλλους είναι απαραίτητο:

Pin It