Χαροΐτης - Το "ορυκτό της μεταμόρφωσης"

Χαροΐτης - το ορυκτό της μεταμόρφωσης

Ο Χαροΐτης είναι μια πέτρα της μεταμόρφωσης. Είναι η πέτρα της ψυχής που ξεπερνά το Φόβο και δίνει θάρρος, σταθερότητα και ακεραιότητα. Προσδίδει ορμή, ζωτικότητα και αυθορμητισμό. Ενεργοποιεί την εσωτερική όραση και την πνευματική διαισθητική γνώση και βοηθά στην αντιμετώπιση γιγαντιαίων αλλαγών, σε πνευματικό επίπεδο.

Για να κάνει την αλλαγή πιο εύκολη συνδυάζει τα τσάκρα της καρδίας και της κορυφής. Ενθαρρύνει τη δονητική αλλαγή. Ταυτόχρονα παρέχει βαθιά σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Μας βοηθά να δεχθούμε την παρούσα στιγμή ως τέλεια.

ΧαροΐτηςΣε ψυχολογικό επίπεδο ενσωματώνει τις «αρνητικές ιδιότητες» και διευκολύνει την αποδοχή. Απελευθερώνει τους βαθιούς φόβους και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να ξεπεράσουμε αντιστάσεις ή να δούμε τα πράγματα με προοπτική. Προσδίδει ορμή, ζωτικότητα και αυθορμητισμό και είναι ικανός να μειώσει το στρες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ξεπεράσουμε εμμονές. Βοηθά στο να αντιμετωπίσουμε την αίσθηση της αποξένωσης ή της απόγνωσης.

Σε νοητικό επίπεδο ενεργοποιεί τη διορατική παρατήρηση και την ανάλυση και τις θέτει σε εφαρμογή, προκειμένου να διευκολύνει μια γρήγορη απόφαση. Βοηθά οποιονδήποτε κινητοποιείται από σκέψεις και προγράμματα άλλων, αντί να ακολουθεί τα δικά του. Σε πνευματικό επίπεδο γειώνει το πνευματικό στην καθημερινή πραγματικότητα. Ανοίγει και ισορροπεί το τσάκρα της κορυφής. Μπορεί να φέρει διαισθητικά οράματα από τις προηγούμενες ζωές μας και να προτείνει τρόπους αποκατάστασης του κάρμα μας.

ΧαροΐτηςΘεραπεία: Ο Χαροΐτης μεταλλάσσει την αρνητική ενέργεια σε θεραπευτική. Αναζωογονεί το σώμα όταν είναι εξαντλημένο, θεραπεύει και ενσωματώνει το δυϊσμό, ρυθμίζει την πίεση του αίματος. Γιατρεύει τα μάτια, την καρδιά, το συκώτι και το πάγκρεας. Συμβάλλει στην αποκατάσταση βλαβών στο συκώτι που οφείλονται στο αλκοόλ και ανακουφίζει τις κράμπες και τους πόνους. Δίνει βαθύ ύπνο με δυνατά όνειρα. Είναι χρήσιμος όπου υπάρχει δυσλειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος που επηρεάζει την καρδιά. Ο Χαροΐτης δρα υποστηρικτικά στον αυτισμό και τις διπολικές καταστάσεις.

Τοποθέτηση: Πάνω στην καρδιά ή στο κατάλληλο μέρος σε επαφή με το δέρμα. Η δημιουργία ενεργειακού φράκτη με Χαροΐτη είναι πολύ αποτελεσματική. Ως ελιξίριο της πέτρας είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό για το φυσικό, υλικό σώμα και δρα σταθεροποιητικά για τις συναισθηματικές αναταραχές.

 

Ο Χαροΐτης είναι ένα πυριτικό ορυκτό που εξορύσσεται μόνο στη Σιβηρία. Ο χημικός του τύπος είναι: k(ca;Na) 25i4010 (ΟΗ;F) Η2Ο. 'Εχει σκληρότητα 6 και κρυσταλλώνεται στο μονοκλινές κρυσταλλογραφικό σύστημα. Είναι αδιαφανής, το χρώμα του είναι μωβ και μοιάζει με τον Σουγκιλίτη. Τα κοιτάσματα του Χαροΐτη στη Σιβηρία βρέθηκαν το 1940 και η περιοχή ονομάστηκε μωβ βράχος. Ταυτοποιήθηκε επιστημονικά όμως και περιεγράφηκε μόλις το 1978.

Το όνομα του προέρχεται από τον ποταμό Χάρο της Σιβηρίας. Συνήθως η επεξεργασία του Χαροΐτη γίνεται σε μορφή καμπουσόν.

Χρώμα: Βαθύ Μωβ

Εμφάνιση: Διάστικτος, συχνά μικρού ως μεσαίου μεγέθους, ακαθόριστου καμπυλωτού σχήματος ή γυαλισμένος

Σπανιότητα: Μπορούμε να τον βρούμε πλέον πιο εύκολα

Πηγή: Ρωσία

 

Pin It