Μπλε Κυανίτης

Μπλε Κυανίτης

Σε μια εποχή όπου ο άνθρωπος καλείται να βρει την εσωτερική του δύναμη αλλά και ειρήνη, το ορυκτό βασίλειο επικαλείται για άλλη μία φορά, ώστε να φέρει το φως, καθώς και τη γνώση που κατέχει. Η εύθραυστη ισορροπία που βιώνεται με διάφορους τρόπους στα εσωτερικά μας επίπεδα, αλλά και στην καθημερινή μας ζωή έχει να κάνει με τις ουσιαστικές επιλογές.

Τα παιχνίδια στις διάφορες αποχρώσεις του γκρι χρειάζεται να αντικατασταθούν από μία νεογέννητη ποιότητα συνειδητότητας που τα τελευταία χρόνια γειώνεται. Η αφυπνισμένη αυτή συνείδηση δεν αναζητά πια το διαχωρισμό, όπως ποια γιορτή γιορτάζεται, αν το ονομάζουμε δηλαδή Χειμερινό Ηλιοστάσιο, ή Yule, αλλά την ουσία πίσω από τη γιορτή, τη σπίθα της ενέργειας που εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή υφαίνει μία νέα μορφή εκπόρευσης του εαυτού της. Σε αυτό το σημείο ένωσης είναι που θα αναγνωρίσουμε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε με το όλο, και σε αυτό το όλο σημαντική θέση κατέχει η γη, η οποία είναι η μάνα μας. Η ανθρώπινη δομή μας είναι φτιαγμένη από ορυκτά όπως ο σίδηρος και το ασβέστιο και τόσα άλλα στοιχεία και μέταλλα ακόμα. Και οι πνευματικές ιδιότητες των ορυκτών επεκτείνουν και υποστηρίζουν το δικό μας πνευματικό κόσμο. Το ορυκτό βασίλειο λαμβάνει ενέργειες, τις μετασχηματίζει μέσα του, εφόσον τις έχει αλχημίσει με τις δικές του ποιότητες, και τις εκπέμπει προς τα έξω σε πολλαπλάσιο δυναμικό το οποίο μπορεί να επηρεάσει όλη μας την ύπαρξη.

Μπλε ΚυανίτηςΣε αυτό το σημείο που στεκόμαστε, ένα ορυκτό πλάσμα έρχεται ως διαμεσολαβητής να "κοσκινίσει" με το αστρικό του "κόσκινο" την ύπαρξή μας. Έτσι θα δούμε πρώτα εμείς τι είναι τόσο λεπτοφυές μέσα μας για να περάσει από αυτό το κόσκινο και τι χρειάζεται να δουλευτεί ξανά. Αυτό το ορυκτό είναι ο μπλε κυανίτης, ο οποίος αυξάνει τη συνειδητότητα, όπως και την ενέργεια. Μπορεί να ενεργοποιήσει όλα τα ενεργειακά κέντρα, αλλά συνεργάζεται καλύτερα με το τρίτο μάτι, το κέντρο λαιμού και το κέντρο καρδιάς. Κατεβάζει πληροφορίες από τις ανώτερες πηγές του φωτός, όπως και από όντα ανωτέρων διαστάσεων. Βοηθά να κάνουμε αστρικά ταξίδια, συνειδητό ονείρεμα και βαθύ διαλογισμό. Δημιουργεί τη δυνατότητα να είμαστε συνειδητοί στη συνείδησή μας. Έτσι, καταστάσεις του "εγώ" που δημιουργούν περίπλοκες και δυσαρμονικές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους μπορούν να λυθούν με τον κυανίτη. Βοηθά να κρατήσουμε την εσωτερική μας αλήθεια, όπως και την ειλικρίνεια, αλλά ταυτόχρονα να είμαστε ευέλικτοι και διπλωματικοί.

Τονώνει τη νοητική αντίληψη, δίνει τη δυνατότητα για νέες πρωτοποριακές ιδέες και αυξάνει την τηλεπάθεια. Μέσα από όλες αυτές τις ποιότητες που μας προσφέρει σε ενεργειακό και φυσικό επίπεδο κάνει φανερό το μονοπάτι της ζωής μας, καθώς και τους τρόπου να το πορευθούμε. Μπορεί να δημιουργήσει ένα προστατευτικό πεδίο, όπου μέσα σε αυτό θα μπορούμε να δουλεύουμε ενεργειακά. Η προστατευτική του συχνότητα δε δουλεύει τόσο δυνατά στο γήινο πεδίο , όσο σε πιο λεπτοφυή πεδία. Γενικά, θέλω να αντιληφθείτε ότι δίνει προστατευτικό χώρο ώστε να αναδυθούμε και να δουλέψουμε σε πνευματικά πεδία. Βοηθά να αντιληφθούμε μπλοκαρίσματα στην αύρα, όπως και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Κατανοούμε τη σύνδεση σε αυτούς τους δύο τομείς και πώς τελικά μπορούν να μας ωθούν να εξαντλήσουμε αλόγιστα τη ζωή μας σε περιττές περιπλοκές και έτσι να χάνουμε ποιότητα ζωής και πολύτιμο χρόνο προς την ουσιαστική υπαρξιακή μας αναζήτηση. Μία από τις μεγαλύτερες τρίπλες του "εγώ" είναι να σπαταλιόμαστε όσο περισσότερο γίνεται. Μπορούμε να τα αλλάξουμε αυτό κρατώντας τον κυανίτη μας, μπαίνοντας για λίγο στην ησυχία και βλέποντας ξεκάθαρα πόσο, πού και γιατί σπαταλιόμαστε, πριν αποφασίσουμε να αφιερωθούμε σε κάτι ξανά.

Pin It