Κρύσταλλοι Αύρα Χαλαζίες

Κρύσταλλοι Αύρα Χαλαζίες

Ο κρύσταλλος Χαλαζίας είναι ένα πολύ ωραίο, φανταστικό και εκπληκτικό δώρο από την Μητέρα Γη. Η ομορφιά τους μαγνητίζει όλους μας. Εκτός βέβαια από την ξεχωριστή ομορφιά του είναι και οι ποιότητες που το διακατέχουν και το κάνουν πολύ σημαντικό στην ζωή μας όπως η εναρμόνιση, εξισορρόπηση, κάθαρση, διεύρυνση και θεραπεία.

Χρησιμοποιείται σε όλες σχεδόν τις θεραπείες διότι η ιδιότητα του να έλκει τις δυνάμεις του φωτός σε όλα τα επίπεδα το καθιστά ένα μοναδικό ορυκτό. Τα επίπεδα αυτά είναι το φυσικό, το συναισθηματικό, το νοητικό και το πνευματικό. Αυτά τα επίπεδα αλληλοσυνδέονται και με την επιρροή του κρυστάλλου εμποτίζουν τα σώματα με τις ενέργειες που το έχομε προγραμματίσει. Οι Κρύσταλλοι χαλαζίες έχουν την δυνατότητα να μεγεθύνουν, εστιάζουν, μετατρέπουν, αποθηκεύουν και διασπείρουν την ενέργεια.

Όλες αυτές οι ποιότητες του κρυστάλλου Χαλαζία έδωσαν την ιδέα στους Αμερικανούς Στέβεν Στάρκι, Ρόναλντ Κάρμς και Κέβεν Μπένετ να δημιουργήσουν μια νέα γενιά από εμπλουτισμένους κρυστάλλους με μέταλλα όπως χρυσό, χαλκό, τιτάνιο και ίντιο (indium). Εφηύραν μια μέθοδο για την οποία βραβεύτηκαν το 2006. Την μέθοδο αυτήν την εφάρμοζαν για 20 χρόνια πριν την βράβευση τους και κράτησαν την μέθοδο μυστική έως και τώρα. Σε γενικές γραμμές από ότι μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε, η διαδικασία γίνεται μέσα σε έναν ειδικό θάλαμο με ηλεκτρικό ρεύμα, μεγάλες θερμοκρασίες μέχρι 1600 F., και πίεση αναρρόφησης μέχρι 2 ατμόσφαιρες. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες τα μέταλλα ψεκάζονται και δημιουργείται μια μόνιμη επικάλυψη στην επιφάνεια. Αυτή είναι μια παρόμοια διαδικασία που χρησιμοποιείται για επικάλυψη στις ατσάλινες μπάλες των ρουλεμάν. Με αυτή την μέθοδο οι κρύσταλλοι θα αποκτούσαν επιπρόσθετες ποιότητες, αυτές των μετάλλων. Η διαδικασία αυτή επηρεάζει μόνο την επιφάνεια του κρυστάλλου και για αυτό χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητος χαλαζίες διότι μπορούν να θρυψαλιστούν κατά την διαδικασία.

 

Τangerine Quartz

 

Χημική ένωση: Si 02 Silicon Dioxide

Οι κρύσταλλοι αυτοί με συνθετικές μεθόδους είναι εμπλουτισμένοι με χρυσό, ασήμι, τιτάνιο, νιόβιο, χαλκό, και άλλα μέταλλα

Μεταλλική τάξη: Silicates

Γκρουπ: Χαλαζίες

Σκληρότητα: 7

Χρώμα: άσπρο, πορτοκαλί, ιντιγκο, κόκκινο, ροζ, μπλε, μωβ, τιλ, και καπνώδης καφέ

Περιοχή: Ο λευκός χαλαζίας βρίσκεται παντού στον κόσμο Σπανιότητα- καμία

 

Αγγελική Αύρα

Ουράνιο Τόξο Αύρα

Ιντιγκο Αύρα

Μπλε Αύρα

Σμαραγδένια Αύρα

Χρυσή Αύρα

Μανταρίνη Αύρα

 

 

Αγγελική Αύρα, Angel Aura

 

Αγγελική ΑύραΗ Αγγελική Αύρα είναι ένας λευκός χαλαζίας που είναι εμπλουτισμένος με πλατίνα και ασήμι. Το αποτέλεσμα από αυτήν τη διαδικασία είναι να δημιουργηθεί ένας κρύσταλλος ιριδίζων που ενθυμίζει κάτι πολύ γλυκό που εμπνέει το πνεύμα και τονώνει τα αισθήματα. Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα προστασίας και εμπεριέχει την άσπρη, μπλε, μωβ και ασημένια ακτίνα του φωτός.

Η λευκή ακτίνα συμβολίζει την αρμονία και την ισορροπία, η μπλε ακτίνα συμβολίζει την πηγή όλων των ενεργειών και η μώβ την πνευματικότητα, την αγάπη, την συγχώρηση και μετουσίωση. Η ασημένια ακτίνα συμβολίζει την θεία χάρη και αρμονία και ισορροπεί την θηλυκή ενέργεια. Ο Διαλογισμός με αυτόν τον κρύσταλλο βοηθά να έχεις επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό. Φέρνει στην επιφάνεια προηγούμενες ζωές. Μας βοηθά να συντονιστούμε με την ομορφιά γύρω μας, την Φύση, το Πνεύμα, με αγγέλους, με δασκάλους και με τα Ακασικά Αρχεία. Χρησιμοποιείται σε όλα τα ενεργειακά κέντρα αλλά κυρίως στο κέντρο κεφαλής. Καθαρίζει όλη την αύρα.

 

 

Ουράνιο Τόξο Αύρα, Rainbow Aura (Flame Aura and Titanium Aura)

Ουράνιο Τόξο Αύρα

To Ουράνιο Τόξο Αύρα δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό καθαρού Χαλαζία και πιστεύεται ότι υπάρχει προσθήκη Τιτανίου, χρυσού ή και Νιοβίου (Niobium). Αυτή η πολύτιμη σύνθεση συνδυάζοντας τις ενέργειες των μετάλλων δημιούργησαν μια μεταλλική γυαλάδα και μοναδικό αποτέλεσμα. Μπορεί να ενεργοποιήσει και να ισορροπήσει τα επτά βασικά τσάκρας. Το Ουράνιο Τόξο Αύρα διεγείρει και καθαρίζει το κανάλι της κουνταλίνι και επίσης βοηθά την διαισθητικότητα. Σε δυσκολίες επικοινωνίας, καθαρίζει βαθιά ριζωμένα συναισθήματα λύπης, κακίας και καρμικούς συνδέσμους. Στο σωματικό επίπεδο βοηθά ορμονικές δυσλειτουργίες, προβλήματα ματιών και λαιμού. Το Ουράνιο Τόξο Αύρα εμπεριέχει όλες τις ακτίνες του φωτός.

 

 

 

Ιντιγκο Αύρα, Indigo Aura (Tanzine Aura)

 

Tanzine AuraTo Ιντιγκο Αύρα έχει παρασκευασθεί με επικάλυψη χρυσού και μέταλλο "indium". Εκπέμπει τις ακτίνες βιολετί και ίντιγκο που καθαρίζει το αίμα και τις νοητικές διαδικασίες βοηθώντας να σκέπτεται κάποιος με διαύγεια. Σε συναισθηματικό επίπεδο η ακτίνα ίντιγκο βοηθά κάποιον να είναι ανεκτικός και συμπονετικός.

Οι μεταφυσικές ιδιότητες του Ιντιγκο Αύρα είναι ότι μας βοηθά στην ενόραση στα όνειρα, την αναγνώριση της Χρηστικής συνειδητότητας και γενικά την αύξηση της δόνησης και απελευθέρωση αρνητικών ενεργειών. Χρησιμοποιείται στα κέντρα λαιμού, τρίτου ματιού και κεφαλής.

 

 

 

Μπλε Αύρα, Aqua Aura

Aqua Aura

Ο Μπλε Αύρα κρύσταλλος είναι ένας πολύ ωραίος εντυπωσιακός μπλε με μεταλλική χρυσή χροιά κρύσταλλος. Συνδυάζει τις ενεργειακές ιδιότητες του λευκού κρυστάλλου χαλαζία και τις ποιότητες του χρυσού. Εκπέμπει τις εξής ακτίνες φωτός, την άσπρη, μπλε και χρυσή. Η άσπρη ακτίνα, η οποία είναι και η τέταρτη στην σειρά από τις ακτίνες, συμβολίζει ένα κεντρικό σημείο δηλαδή ένα σημείο αρμονίας και ισορροπίας. Η μπλε ακτίνα είναι η πρώτη ακτίνα και η ενέργεια αυτής της φλόγας είναι η τελική σύνθεση και η πηγή όλων των άλλων ενεργειών. Και τέλος, τις ποιότητες της χρυσής ακτίνας, την δεύτερη ακτίνα, οι οποίες προστέθηκαν με τον εμποτισμό του χημικά καθαρισμένου χρυσού. Ο χρυσός είναι ένα μέταλλο που όπως είναι γνωστό εκπέμπει την δεύτερη ακτίνα και το χρώμα κίτρινο. Αυτή είναι μια ακτίνα συνειδητότητας και βοηθά στην διαδικασία σύνθεσης της αγάπης, σοφίας, ειρήνης, διεύρυνση του νου και συντονίζει την ποιότητα αυτή στην καρδιά.

Ο Κρύσταλλος Μπλε Αύρα έχει πολύ υψηλή δόνηση και βοηθά εκείνους οι οποίοι θέλουν να γίνουν συνειδητά κανάλια της πνευματικής ενέργειας. Χρησιμοποιείται στο ενεργειακό κέντρο του λαιμού όπου μας βοηθά να επικοινωνήσουμε την εσωτερική αλήθεια μας και ταυτοχρόνως έχει ένα ήπιο και κατευναστικό αποτέλεσμα στο συναισθηματικό σώμα. Επίσης κατευνάζει τον θυμό και επιφέρει χαλάρωση στο σώμα και στον νου. Ο κρύσταλλος αυτός συνδέεται πολύ με το στοιχείο του νερού που έχει να κάνει με τα συναισθήματα και τον καθαρισμό τους σε βάθος. Ενεργοποιεί την ενέργεια άλλων ορυκτών που χρησιμοποιούνται για θεραπευτική εργασία.

Ο Κρύσταλλος Μπλε Αύρα μοιάζει με τις ποιότητες της πολύ καθαρής βαθιά μπλε Ακουαμαρίνας. Καθαρίζει, θεραπεύει, χαλαρώνει και αποβάλει το στρες και κλείνει τις ρωγμές στο αυρικό πεδίο. Βοηθά να ενεργοποιηθούν τα ενεργειακά κέντρα-τσάκρας. Επίσης μας βοηθά στην επικοινωνία από την καρδιά και μας προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις.Σμαραγδένια Αύρα, Emerald Aura (Green Apple Aura)

 

Η Σμαραγδένια Αύρα μοιάζει με την ενέργεια Σμαραγδιού. Έχει το μέταλλο Νικέλιο (Nickel), και εκπέμπει την πράσινη ακτίνα η οποία συμβολίζει την ισορροπία, την αλήθεια, αντιπροσωπεύει την εστιασμένη προσοχή και ενεργοποιεί τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες οι οποίες υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο ή ζώο.

Είναι σημαντικό θεραπευτικό για τον σπλήνα. Επίσης διαλύει όλες τις ενέργειες που απορροφούν την ενέργεια του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Βοηθά στην αποκοπή ενέργειας όταν την τραβούν άλλοι άνθρωποι (βρυκολάκιασμα). Η σμαραγδένια αύρα μπορεί να κόψει συνδέσεις με ανθρώπους που έχουν πολύ δυνατή συναισθηματική και νοητική επίδραση επάνω σε ένα άτομο.

 

 

Χρυσή Αύρα, Imperial Golden Aura

 

Imperial Golden AuraΗ Χρυσή Αύρα μοιάζει με το Αυτοκρατορικό Τοπάζι ενεργειακά και ποιοτικά. Παρασκευάσθηκε με πυροηλεκτρική διαδικασία όπου το πάντρεμα του Χαλαζία, του Σιδήρου, του Τιτανίου και άλλων, σε μικρή ποσότητα μετάλλων, δημιούργησαν αυτό το πανέμορφο λίθο. Χρησιμοποιείται στο τρίτο ενεργειακό κέντρο -ηλιακό πλέγμα. Ενδυναμώνει το κέντρο της δύναμης μας και βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και την συνδημιουργία με το πνεύμα. Εκπέμπει μια ενέργεια η οποία αναμιγνύει τις δονήσεις της καρδιάς με του ηλιακού πλέγματος. Εμπνέει βαθύ αλτρουισμό και ελαττώνει αυτοκαταστροφικά συναισθήματα. Στο σωματικό επίπεδο καθοδηγεί την ενέργεια στην καρδιά, στους πνεύμονες και στο στομάχι.

 

 

 

Μανταρίνη Αύρα, Tangerine (Melon Aura)

Tangerine Aura

To πορτοκαλί χρώμα της Μανταρίνη Αύρα έχει παρασκευασθεί χρησιμοποιώντας Χαλκό, Χρυσό και Οξείδιο του Σιδήρου. Ο Χαλκός έχει την ποιότητα της καθαρότητας και της αγνότητας. Εκπέμπει την χρυσή, κίτρινη και κόκκινη ακτίνα. Χρησιμοποιείται στα κέντρα βάσης, ιερού και ηλιακού πλέγματος. Ο κρύσταλλος αυτός μας βοηθά να αισθανόμαστε άνετα με τον εαυτό μας. Οι γλυκές ενέργειες της Μανταρίνη Αύρα βοηθούν την ανάπτυξη αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού. Επίσης βοηθά την κάθαρση αρνητικών μπλοκαρισμάτων σε θέματα δημιουργικότητας και σεξουαλικότητας.

 

 

 

Βιβλιογραφία / Πηγές

  • Judy Hall, Crystal Bible 2
  • the Metaphysical Properties of the Seven Rays, astrostar.com
  • Celestial Lights Living with Crystals, celesrialights.com
  • Healing Crystals.com, healingcrystals.com
  • The Healing Power of Metals-Peter Morrell, homeoint.org

 

Pin It