Σταυρόλιθος: φέρνοντας στην επιφάνεια τα χαμένα κομμάτια της ψυχής μας

Σταυρόλιθος

Ο σταυρόλιθος (staurolite) είναι ένα αργιλλοπυριτικό ορυκτό που σχηματίζεται φυσικά με δύο δίδυμους κρυστάλλους που σχηματίζουν σταυρό ή χιαστό, εξ' ου και το ελληνικής προέλευσης όνομά του. Σαν ορυκτό εντοπίζεται κυρίως στην ευρωπαϊκή ήπειρο (Ρωσία, Αυστρία, Ελβετία κ.α.) και θεωρείται από τους χριστιανούς ως μια πέτρα που φέρνει προστασία και καλή τύχη.

Ο σταυρόλιθος βοηθά στην επικοινωνία με το σαμανικό κόσμο, με τα ζώα των τεσσάρων κατευθύνσεων και τα ζώα προστασίας σας. Επίσης σας βοηθά να φέρετε στην επιφάνεια τα χαμένα κομμάτια της ψυχής σας. Όταν έχουμε υποστεί σοκ και «ψυχικό διαμελισμό» βοηθά να ενωθούν ξανά τα διασκορπισμένα κομμάτια μας. Καθαρίζει από αστρικά παράσιτα που απορροφούν την ενέργειά μας, αλλά και από σωματικά παράσιτα (για το τελευταίο μπορείτε να παρασκευάσετε ένα βάμμα από ζεόλιθο και σταυρόλιθο).

ΣταυρόλιθοςΜας φέρνει στο κέντρο μας και μας γειώνει, βοηθώντας μας να συνειδητοποιήσουμε το πόσο απόντες ήμασταν από την ύπαρξή μας οδηγούμενοι στο να υιοθετήσουμε αρνητικές συνήθειες για το σώμα και την ενέργειά μας, από την έλλειψη πίστης προς εμάς.

Αυτό το εσωτερικό ξύπνημα σχεδόν εξανεμίζει φόβους που έχουν δημιουργηθεί από τα παιδικά μας χρόνια, όταν ήθελαν να έχουν τον έλεγχο πάνω μας, π.χ. "φάε το φαγητό σου γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας". Συνειδητά δε φοβόμαστε πια τον μπαμπούλα, όμως η σκιά το φόβου παραμένει στο ασυνείδητο έτσι ώστε αν αισθανθούμε μια παρόμοια πίεση αυτόματα πέφτουν οι άμυνες μας και μπορούν ξανά να έχουν τον έλεγχο πάνω μας.

 Έχουμε μια εσωτερική Σταυρόλιθοςπαρότρυνση να βάλουμε πιο υγιεινές συνήθειες στη ζωή μας. Προσφέρει προστασία σε όλα τα επίπεδα και ένα υπέροχο αίσθημα ασφάλειας. Ανοίγει κανάλι επικοινωνίας με τα ξωτικά, τις νεράιδες και τα στοιχειακά των φυτών.

 

Διαβάστε επίσης:

Τεχνικές με πιπεριές Καγιέν και Σταυρόλιθο

Pin It