Τεχνικές με πιπεριές Καγιέν και Σταυρόλιθο

Τεχνικές με πιπεριές Καγιέν και Σταυρόλιθο

Η πιπεριά Καγιέν (Cayenne Pepper) τονώνει την ενέργεια, δίνει κίνηση στο στάσιμο τσι, σταματά την αρνητικότητα. Είναι εξαιρετικό φυτό για να βοηθήσει στους μυϊκούς πόνους καθώς και στους πόνους των αρθρώσεων. Εκτός από φυσικό αναλγητικό, η πιπεριά καγιέν είναι πλούσια σε βιταμίνες, αυξάνει την οξυγόνωση του αίματος, ενώ συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ερευνών που επιβεβαιώνουν τις ευεργετικές της ιδιότητες τόσο στη λειτουργία του οργανισμού όσο και στην πρόληψη εμφάνισης διάφορων παθήσεων.

 

Σαμανική Τεχνική επικοινωνίας με το ζώο δύναμης
Θα χρειαστείτε ένα CDS με μουσική με σαμανικό τύμπανο. Πριν την τεχνική καθαρίστε το σώμα και το χώρο σας με φασκόμηλο.
Κάντε ένα κύκλο με κόκκινα πιπεράκια καγιέν γύρω σας τα οποία θα σας κρατήσουν προστατευμένους. Καθίστε στο κέντρο κρατώντας ένα σταυρόλιθο και οραματιστείτε μία μπάλα φωτός να περνάει γύρω γύρω από τα πιπεράκια για να δυναμώσει το πεδίο. Χαλαρώστε, οραματιζόμενοι ότι σας πλένει καθαρό τρεχούμενο νερό και καλέστε με πολύ σεβασμό τον Χουασκάρ Ίνγκα, τον προστάτη του Κάτω Κόσμου, το δικό μας υποσυνείδητο και ζητήστε του να σας δείξει το ζώο προστασίας σας. Σηκωθείτε στον οραματισμό σας και ακολουθείστε τον Χουασκάρ σε μία βόλτα μέσα στο δάσος. Για να σιγουρευτείτε ότι το ζώο δύναμης που σας παρουσιάζεται είναι το δικό σας πρέπει να παρουσιαστεί τέσσερις φορές, έστω και αν παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους, π.χ. ένα μέρος του, ζωγραφισμένο κάπου, ως τοτέμ. Όταν σιγουρευτείτε για το ζώο σας, ρωτήστε το ό,τι θέλετε να σας απαντήσει πάντα με αγάπη και σεβασμό ή απλά αφεθείτε να ενωθείτε με την ενέργειά του. Όταν τελειώσετε ευχαριστήστε το Χουασκάρ Ίνγκα και το ζώο, και πάρτε μερικές αναπνοές για να επανέλθετε στο χώρο. Όταν είστε έτοιμοι ανοίξτε τον κύκλο με τις πιπεριές, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά. Φυλάξτε τις σε ένα ωραίο πουγκί προστατευμένες στο ναό σας. Έχετε το δικαίωμα να συνδέεστε με το ζώο σας όσο συχνά θέλετε.

Κρέμα για πόνουςcapsicum minimum

Πάρτε τρεις μικρές φρέσκιες πιπεριές καγιέν. Βγάλτε τους σπόρους από μέσα και στη συνέχεια ψιλοκόψτε τις και χτυπήστε τις πολύ καλά σε ένα γουδί. Ανακατέψτε αυτήν την πάστα με μία βιολογική ουδέτερη κρέμα 50ml. Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο τζίντζερ, 3 ευκάλυπτο και 2 καμφορά.
Προσοχή η κρέμα να μην ακουμπήσει στα μάτια σας γιατί καίει.
Αν οι πόνοι βρίσκονται από τη λεκάνη και κάτω σας συστήνω το γειωτικό παντελονάκι που στη συγκεκριμένη περίπτωση, για πόνους, θα το δημιουργήσετε με κινέζικους μαγνήτες.

Αν αυτό που χρειάζεστε είναι να αισθανθείτε το κέντρο και τη γείωση σας, ακουμπήστε στο κέντρο βάσης σας ένα σταυρόλιθο και αφεθείτε να νιώσετε το βαθύ, υπέροχο κεντράρισμα που φέρνει στο σύστημά σας αυτό το ορυκτό.
Μια άλλη τεχνική είναι να απλώσετε την κρέμα στο σημείο που σας πονά και με ένα βότσαλο κρύσταλλου χαλαζία προγραμματισμένο να απορροφήσει τον πόνο και να κάνετε αρκετούς αριστερόστροφους κύκλους στην περιοχή, ώστε να μειωθεί ή να περάσει ο πόνος.
Αν είναι κόψιμο ή κάψιμο μην ακουμπήσετε επάνω το ορυκτό, περάστε το λίγα χιλιοστά πάνω από το σώμα.

Καθαρισμός χώρου

Για να καθαρίσετε πολύ καλά το σπίτι σας από αρνητικές επιρροές ανθρώπων που έχουν μπει στο χώρο σας βράστε λίγες πιπεριές καγιέν μαζί με 2-3 σπόρους μαύρο πιπέρι και μία πρέζα κύμινο. Για να αποδώσει καλύτερα αυτή η συνταγή θα ήταν καλό το νερό με το οποίο θα βράσετε τα παραπάνω υλικά να είναι ίαμα μαύρης τουρμαλίνης και σταυρόλιθου. Με αυτό το νερό μπορείτε επίσης να σφουγγαρίσετε όλο το σπίτι.

Pin It