Ανακοινώσεις που αφορούν τα μέλη του Σ.Ε.Κ. και πληροφορίες για τη λειτουργία του.

Σεμινάρια για τα μέλη του Σ.Ε.Κ.

Περισσότερα...

Έχοντας κλείσει πλέον δύο χρόνια από τη δημιουργία του Συλλόγου Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (Σ.Ε.Κ.), αισθανόμαστε πως οι στόχοι που θέσαμε όταν ξεκινήσαμε παραμένουν πιο επίκαιροι από πότε. Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των μελών του Σωματείου (και, φυσικά, μεταξύ του Σωματείου και όλων των ανθρώπων κατ' επέκταση), καθώς και η διαρκής ανάγκη μας για επιμόρφωση τόσο πάνω στο αντικείμενο της κρυσταλλοθεραπείας όσο και σε άλλους παρεμφερείς τομείς που προασπίζουν την ψυχική και σωματική υγεία μας, είναι αξίες και στόχοι που μας εκφράζουν και τους επιδιώκουμε τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στα πλαίσια του κοινωνικού μας χαρακτήρα.

Περισσότερα...

Εκπτώσεις για τα μέλη του Σ.Ε.Κ.

Περισσότερα...

Με χαρά ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια συνεργασίας του Crystal Light και του Σ.Ε.Κ. με τη GeMin - Ορυκτολογικά Νέα, τα μέλη του Σ.Ε.Κ. έχουν έκπτωση 15% για αγορές ορυκτών, απολιθωμάτων και κρυστάλλων που πωλούνται στα παρακάτω καταστήματα:

Περισσότερα...

Σύσταση & Λειτουργία του Επαγγελματικού Σωματείου

Περισσότερα...

Έπειτα από αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο χώρο του Σωματείου στις 22 Νοεμβρίου 2010 για την εκλογή των Οργάνων του Σωματείου, ο Σύλλογος Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (Σ.Ε.Κ.) μπορεί και πρακτικά πλέον να ξεκινήσει τη λειτουργία του δεχόμενος νέα μέλη, οργανώνοντας εκδηλώσεις και γενικότερα επιδιώκοντας να φέρει σε πέρας τους στόχους για τους οποίους ιδρύθηκε.

Περισσότερα...

Σύλλογος Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (Σ.Ε.Κ., αριθ. απόφασης 2193), του πρώτου επαγγελματικού μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα που αφορά την ολιστική/προληπτική θεραπευτική μέθοδο της Κρυσταλλοθεραπείας.

Με ό,τι κι αν μας κόστισε σε χρόνο, χρήμα, κόπο και θυσίες, είμαστε πλέον ευτυχείς για το πρώτο έμπρακτο αποτέλεσμα, το μικρό λιθαράκι που βάλαμε για τη διάδοση των αρχών και των μεθόδων της κρυσταλλοθεραπείας στον Ελληνικό χώρο.

Περισσότερα...