1η Εκδήλωση Σ.Ε.Κ. - Crystal Light

εκδήλωση ΣΕΚ - Crystal Light

Ο Σύλλογος Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (Σ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το crystal light οργάνωσαν την πρώτη τους εκδήλωση στη Ραφήνα, στις 6 Ιουνίου 2010. Ο χώρος ήταν μια ευγενική προσφορά του Γιάννη Κανδηλά, ιδρυτικού μέλους του Σ.Ε.Κ., αλλά και όλα τα μέλη βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση, από την ετοιμασία πολύ νόστιμων εδεσμάτων μέχρι τη διάθεση προϊόντων τους για την ενίσχυση του Σωματείου (από αιθέρια έλαια μέχρι καλλυντικά και από ορυκτά μέχρι θυμιάματα). Ο καιρός ήταν καλός, η διάθεση πολύ καλή, ο χώρος πανέμορφος και το κέφι άφθονο!

Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε κλήρωση όπου οι περισσότεροι προσκεκλημένοι κέρδισαν εκδήλωση ΣΕΚ - Crystal Lightδώρα όπως ορυκτά, απολιθώματα και ακατέργαστους κρυστάλλους.
 
Αυτή η εκδήλωση ήταν μια πολύ καλή αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα και να περάσουμε ένα όμορφο μεσημέρι όλοι μαζί σε έναν χώρο που μοιραζόταν μαζί μας την αγάπη για τους κρυστάλλους και τα ορυκτά, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να χαλαρώσουμε και γενικά να περάσουμε καλά. Δυστυχώς σαν πρώτη εκδήλωση έπρεπε να περιορίσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που θέλαμε να καλέσουμε, λόγω περιορισμένου χώρου. Ωστόσο, αυτή η πρώτη συγκέντρωση αφήνει το στίγμα της στις καρδιές όλων μας και πλέον ανυπομονούμε για την Διαλέγοντας τα Δώραεπόμενη εκδήλωση, περιμένοντας να γνωρίσουμε από κοντά όλους εσάς που δείχνετε ενδιαφέρον και αγάπη για τον χώρο, και να περάσουμε καλά.
 
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και όσους παρευρέθηκαν στην πρώτη μας συνάντηση-γιορτή, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον!